Dolphin käyttökohteet

Maton pesu keyboard_double_arrow_down

Dolphin-monitoimipesurilla peset itse matot laakapesuna helposti kotona. Matot kuivuvat muutamassa tunnissa, eikä niitä tarvitse siirtää kuivumaan muualle, vaan kuivatus tapahtuu lattialla.

Maton pesu
Verhoilujen pesu keyboard_double_arrow_down

Koneen suuri etu on, että sillä voidaan suorittaa osittainen pesu. Tahran pesussa riittää usein, että pestään ainoastaan tahra pois eikä esimerkiksi koko mattoa. Samalla menetelmällä tahrat voidaan poistaa esim. autojen penkeiltä, sohvakalusteista ja muista verhoiluista.

Dolphin-monitoimipesurilla peset patjan vaivatta. Samalla sängyn pölypunkkikanta pysyy kurissa eikä aiheuta oireita.

Verhoilujen pesu
Ikkunanpesu keyboard_double_arrow_down

Ikkunanpesu sujuu helposti yhdellä vedolla. Dolphin-monitoimipesuri pesee ja kuivaa ikkunan samanaikaisesti. Pitkällä teleskooppiputkella yllät myös korkealle.

Ikkunoiden pesu
Lattioiden pesu keyboard_double_arrow_down

Lattioiden pesu samanaikaisesti
höyry/imuyhdistelmällä on nopeaa ja helppoa. Laattalattiat on mahdollista huuhdella vedellä höyrypesun yhteydessä. Höyryimurointi jättää lattiaan kuivan pinnan.

Lattioiden pesu
Kosteat tilat keyboard_double_arrow_down

Dolphin-monitoimipesurilla peset saunan ja pesuhuoneen helposti. Höyryn ominaisuuksien ansiosta pinnoista tulee raikkaita ja puhtaita.

Dolphin-monitoimipesuri pesee, huuhtelee ja kuivaa pestävän pinnan yhdellä työvaiheella. Höyrypistoolilla puhdistat helposti ahtaimmatkin kolot ja raot, ilman voimakkaita pesuaineita.

Kosteiden tilojen pesu
Rasva ja keittiö keyboard_double_arrow_down

Höyry desinfioi ja irrottaa helposti palaneenkin rasvan. Painehöyryllä saat avattua viemäristä tukokset ja poistat epämiellyttävät hajut. Höyrypistoolilla pääset esim. tiskikoneen pieniin koloihin ja tiivisteiden väliin johon lika kerääntyy.

Uunin puhdistus onnistuu höyryllä ilman kemikaaleja. Höyryn käyttö keittiössä varmistaa, että haitallisia kemikaalijäämiä ei pääse ruoan mukana elimistöön.

Höyrypistoolin käyttö
Ulkotilat keyboard_double_arrow_down

Dolphin-monitoimipesuria voidaan hyödyntää myös ulkona. Grillien puhdistus käy helposti höyryllä ilman haitallisia kemikaaleja. Terassien pesu käy kätevästi käyttäen pesu, huuhtelu ja kuivaustoimintoa yhtaikaa.

Ulkokalusteiden pesu
Imurointi keyboard_double_arrow_down

Dolphin-monitoimipesuri on varustettu ainutlaatuisella vesisuodattimella. Pesuria voidaan käyttää myös pölyn imuroinnissa. Imuroitaessa laite myös pesee huoneilman. Laite toimii ilman pölypussia, pöly ja lika menevät veteen, joten pussia ei tarvita. Imuroitaessa ei tule hajua, eikä hiukkasia.

Desinfiointipesu keyboard_double_arrow_down

Dolphin-monitoimipesurilla voidaan tehdä desinfiointipesu luonnollisella tavalla, vahvistamatta bakteereita. Höyry tappaa jopa 99,9 % bakteereista. 2013 riippumaton stutgartilainen Enders Laboratory for Medical Diagnostics testasi höyryn tehoa stafylokokki (Staphylococcus aureus ATCC 6538) sekä korkeamman lämpötilan sietävään enterokokki (Enteroccus hirea ATCC 10541) -bakteereihin. Höyry tappoi 99,9 % bakteereista.

Patjahuolto
 • Dolphin on ollut käytössämme jo viitisen vuotta. Pesemme Dolphinilla lähes kaiken, laite on mahtava esim. laattojen, tekstiilien, moottoripyörien sekä autonpenkkien pesussa. Dolphinista on ollut erityisen suuri apu öljytyn tammilattian pesussa, jonka pesu on perinteisin menetelmin haastavaa. Kokemukseni perusteella voin suositella Dolphinia.

  Hanna Sumari, toimittaja, Espoo
 • Ensimmäisiä Dolphin-asiakkaita. Ulla hankki koneen yli 10 vuotta sitten. ”Ensin olin epävarma, mitenhän opin hyödyntämään kaikkia toimintoja. Alun opettelun jälkeen pesen kaiken pesurilla: matot, saunat, lattiat, autot, jopa verhot olen pessyt paikalla. Ikkunoidenkin pesu onnistui oikean käden leikkauksen jälkeen vasemmalla kädellä. Pakko sanoa, että ilman pesuria ei tule enää toimeen.”

  Ulla, emäntä, Vesivehmaa
 • Meillä Dolphinilla pestään lähes kaikki. On kätevää, kun samalla laitteella voi tehdä viikkosiivouksen ja pestä myös petauspatjat sekä matot. Meillä on iso koira, joka nukkuu sohvilla ja sängyssä, joten pelkkä imurointi tavallisella imurilla ei riitä. Dolphinilla saa kätevästi pestyä koiran kuolat laminaatista ja myös koirasta irtoava rasva lähtee sohvista ja sängystä.

  Miia Heikkinen, Valkeala
 • Olen erityisen ihastunut Dolphinin monikäyttöisyyteen ja meillä käytetäänkin sitä viikoittain. Meillä Dolphinilla pestään lähes kaikki; niin lattiat, nukkamatot, kylpyhuone, ikkunat kuin auton penkitkin. Erityisesti astman takia kunnon siivous on tärkeää, ja meillä pestäänkin patjat höyryllä kahden viikon välein. 9 vuoden kokemuksella voin suositella Dolphinia kaikille, ja moni ystäväni onkin jo hankkinut pesurin itselleen.

  Tuula, Ivalo
 • Ensimmäisenä suosittelen kaikille Dolphinin hankkineille ”Dolphauslomaa”. Dolphin kun tuli taloon niin huhkin 10 tuntia syömättä ja juomatta. Mielestäni Dolphin on aivan uskomaton laite, joka nostaa siivouksen tason aivan uusiin ulottuvuuksiin.

  Pirita, Jyväskylä

Miia suosittelee Dolphinia koiratalouteen

Miia Valkealasta hoitaa Dolphinilla niin viikkosiivouksen kuin petareiden ja sohvien pesunkin. Katso videolta, mihin kaikkeen Dolphinia käytetään tässä perheessä.

Dolphin tositoimissa, haastavissa kohteissa

Dolphin-monitoimipesurilla puhdistaa helposti pinttyneet saumat ja rasvaisen keittiön lattian, desinfioi keittiön työtasot, puhdistaa uunin ja irrottaa jopa remontin jäljiltä jääneet betonijämät lattiasta.