Käyttökokemukset

Lue asiakkaidemme käyttökokemuksista tällä sivulla!

Hanna Sumari, toimittaja, Espoo

Dolphin on ollut käytössämme jo viitisen vuotta. Pesemme Dolphinilla lähes kaiken, laite on mahtava esim. laattojen, tekstiilien, moottoripyörien sekä autonpenkkien pesussa. Dolphinista on ollut erityisen suuri apu öljytyn tammilattian pesussa, jonka pesu on perinteisin menetelmin haastavaa. Kokemukseni perusteella voin suositella Dolphinia.

Ulla, emäntä, Vesivehmaa

Ensimmäisiä Dolphin-asiakkaita. Ulla hankki koneen yli 10 vuotta sitten. ”Ensin olin epävarma, mitenhän opin hyödyntämään kaikkia toimintoja. Alun opettelun jälkeen pesen kaiken pesurilla: matot, saunat, lattiat, autot, jopa verhot olen pessyt paikalla. Ikkunoidenkin pesu onnistui oikean käden leikkauksen jälkeen vasemmalla kädellä. Pakko sanoa, että ilman pesuria ei tule enää toimeen.”

Miia Heikkinen, Valkeala

Meillä Dolphinilla pestään lähes kaikki. On kätevää, kun samalla laitteella voi tehdä viikkosiivouksen ja pestä myös petauspatjat sekä matot. Meillä on iso koira, joka nukkuu sohvilla ja sängyssä, joten pelkkä imurointi tavallisella imurilla ei riitä. Dolphinilla saa kätevästi pestyä koiran kuolat laminaatista ja myös koirasta irtoava rasva lähtee sohvista ja sängystä.

Tuula, Ivalo

Olen erityisen ihastunut Dolphinin monikäyttöisyyteen ja meillä käytetäänkin sitä viikoittain. Meillä Dolphinilla pestään lähes kaikki; niin lattiat, nukkamatot, kylpyhuone, ikkunat kuin auton penkitkin. Erityisesti astman takia kunnon siivous on tärkeää, ja meillä pestäänkin patjat höyryllä kahden viikon välein. 9 vuoden kokemuksella voin suositella Dolphinia kaikille, ja moni ystäväni onkin jo hankkinut pesurin itselleen.

Pirita, Jyväskylä

Ensimmäisenä suosittelen kaikille Dolphinin hankkineille ”Dolphauslomaa”. Dolphin kun tuli taloon niin huhkin 10 tuntia syömättä ja juomatta. Mielestäni Dolphin on aivan uskomaton laite, joka nostaa siivouksen tason aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Sirpa, Lahti

Sain kuulla Dolphinista ystävättäreltäni. Aloittaminen on välillä hankalaa, mutta kun alkuun pääsee, niin ei pesemisestä meinaa tulla loppua. Aina löytyy uusia pesua vaativia kohteita. Pesuri kulkee mukana myös mökille.

Pauli, Lahti

Hoidamme Dolphinilla lähes kaiken siivouksen imuroinnista lähtien. Hankimme ensin yhden koneen ja myöhemmin toisen, niin ei tarvitse kannella kerroksesta toiseen.

Malla, Espoo

Pesen Dolphinilla lattiasta kattoon lähes kaiken. Jo kahdeksan ystäväänikin on hankkinut laitteen.

Tuulikki, pukumestari, Helsinki

Dolphin on minulle pikku apulainen, jota ilman en selviä.

Päivi ja Markku, Järvenpää

Olemme käyttäneet Dolphinia jo kuuden vuoden ajan. Laitteella pestään vaikka mitä, laatoista ikkunoihin. Auton penkkien pesun jälkeen voi lähteä melkeinpä heti ajamaan, penkin ovat lähes kuivat. Sama myyjä on palvellut meitä kaikissa pesuriin liittyvissä asioissa. Useat ystävämme ovat hankkineet laitteen suosituksestamme, palaute on ollut positiivinen.

Minnan Pesula, Hyvinkää

Neljän vuoden kokemuksella voimme suositella Dolphin pesuria. Ensimmäisen pesurin hankimme 2008. Pesemme laiteella päivittäin mattoja ja huonekaluja. Laite on osoittautunut tehokkaaksi, nopeaksi ja helppokäyttöiseksi. Olemme olleet tyytyväisiä myös varaosa ja huolto palveluun. Toisen pesurimme hankimme 2011.

JT-Koulutus, Rusko

Olen pessyt Dolphinilla laatat, pesuhuoneet, matot, sekä erilaisia vaikeasti puhdistettavia kohteita. Minusta Dolphin on parhaimmillaan hankalissa paikoissa joissa on erityisen vaikeasti irtoavaa likaa.

Margareta, Kerava

Olen kahden vuoden ajan käyttänyt Dolphinia ahkerasti laattojen, huonekalujen, sekä mattojen pesussa. Voin suositella laitetta lämpimäsi myös muille.

Tilausliikenne E. Karhu Ky

Olemme pesseet linja-autojen penkkejä Dolphinilla jo vuodesta 2008. Olemme erittäin tyytyväisiä sekä tuotteeseen että huolto- ja varaosapalveluun. Penkit ovat miltei heti kuivat ja auto valmiina ajoon.

Helena, Härmä

Minusta Dolphin on parhaimmillaan kohteissa mitä pitää jynssätä, eli mitä haastavampi kohde sitä parempi. Olen pessyt myös ikkunat Dolphinilla.

Sirpa, Vantaa

Koirien kasvattajana arvostan höyryn desinfioivaa ominaisuutta niin matoilla kuin lattiapinnoilla. Dolphinilla pesen vahingot matoilta helposti ja nopeasti. Suosittelen Dolphinia lämpimästi perheisiin jossa on kotieläimiä.

Maija-Leena, Lammi

Grilliyrittäjänä Dolphin on osoittautunut ylivoimaiseksi rasvan poistossa lattioilta ja pöytäpinnoilta. Kotona olen pessyt mm mattoja, ikkunat ym. Mieskin innostui siivoamaan.

Sirpa ja Jarmo, Tampere

Dolphin on mielestäni aivan ylivoimainen mattojen pesussa. Perheeseemme kuuluu kaksi koiraa jotka pitävät huolen, että pestävää riittää. Suosittelen Dolphinia lämpimästi kaikille perheille joilla on kotieläimiä.

Eila, Lappeenranta

Pesen Dolphinilla matot, sohvat, autonpenkit ja erityisesti petauspatjat joita ei saa millään muulla keinolla puhtaaksi. Mies osti koneen, aluksi olin epäilevä mutta nyt en pesurista luovu!

Kari-Pekka, Hyvinkää

Kahden koiran omistajana olen saanut parhaan avun lattioiden höyrypesusta. Uskomatonta, mutta koti jopa tuoksuu pesun jälkeen. Hämmästyttävää on miten tehokas Dolphin on myös patjojen pesussa.

Mehdi, Turku

Great machine. Does pretty much all the cleaning at home plus terrace and car! Unexpected use: our heat pump got stuck and we were able to fix it by sucking the water and dirt out of the heat pump using the Dolphin. Without it, we would have had to pay 100s of euros to get a professional to come home and fix the problem!